top of page
GettyImages-1213531990-f71771d111524fc79a1c426e805dd4bd.webp

Kvantne iscjeljujuće tehnike

Kvantne tehnike: Classes

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Technique, QHHT®, odnosno Kvantna iscjeljujuća hipnoza vodi nas na jedno nevjerojatno unutarnje putovanje i omogućava iskustvo koje ruši sve naše granice i tada spoznajemo da smo puno više od fizičke pojave i da svi odgovori i sva moć iscjeljena se nalazi unutar nas. Postajemo svjesni koliko smo uistinu moćni i kako zapravo živimo u iluziji da smo nemoćni i da nas samo vanjske okolnosti i utjecaji mogu iscijeliti i učiniti sretnima.

Tehnika Kvantne iscjeljujuće hipnoze razvila je hipnoterapeutkinja Dolores Cannon   (https://www.qhhtofficial.com) koja je usavršavala ovu tehniku regresivne hipnoze, kojom na siguran i prirodan način koristeći mogućnosti vlastitog uma možemo doživjeti veličanstveno putovanje izvan naše fizičke stvarnosti te spoznati odgovore za kojima tragamo i nisu dostupni našem svijesnom umu.

U duboko opuštanom stanju uz pomoć vizualizacije potiče se osjećaj posebnog mira i povezanosti sa samim sobom i tada um postepeno prelazi na frekvenciju theta moždanih valova koji nam omogućavaju da jasno vidimo i doživimo sebe u puno široj dimenziji postojanja.  Naša viša  svijest na ovaj način određuje smjer putovanja kroz vrijeme i prostor omogućujući nam doživljavanje i osvještavanje upravo ono što nam je potrebno i što smo spremni vidjeti i spoznati.

Tretman Kvantne iscjeljujuće hipnoze isključivo se izvodi uživo i uobičajeno traje između četiri i šest sati te se sastoji od četiri dijela, a klijent pripremi listu pitanja na koje želi dobiti odgovor svojeg „Višeg ja“.

 

U prvom dijelu koji traje oko 2 sata terapeut i klijent provedu u razgovoru u kojem klijent priča o svom životu, životnim izazovima, odnosima kako bi se utvrdili ponavljajući obrasci koje klijent doživljava kao prepreke koje nije u mogućnosti nadvladati.

 

 U drugom dijelu terapeut uvodi klijent u duboko opuštajuće stanje odnosno hipnozu i tada klijent  prolazi kroz prošli život u kojem jasno može vidjeti i osjetiti sebe i događaje te odnose koje je ostvario s drugim ljudima. Doživljavanje prošlog  života nalik je lucidnom snu u kojem sve izgleda stvarno,  a klijent se osjeća kao dio te stvarnosti. Stvarnost je moguće doživjeti i u ulozi promatrača i tada se jednostavno izbjegnu bolna iskustva, a ono što se doživi i spozna kasnije se  jasno može povezati sa sadašnjim životom te utvrditi poveznice odnosno uzroci događaja u sadašnjem životu.

 

 U trećem dijelu klijent se povezuje i dolazi u kontakt s aspektom sebe koji nazivamo „Više ja“, „Super svijest“ ili „Podsvijest” kako je to jednostavno Dolores Cannon nazivala. Ovo je najvažniji dio seanse jer „Više ja“ ima moć utvrditi, objasniti te razriješiti  fizičke i emocionalne probleme kao i odgovoriti na pitanja klijenata. To je trenutak u kojem svaka osoba sama spoznaje svoje „Više Ja“, osjeti svoj božanski aspekt i jasno se može povezati i komunicirati s tim dijelom sebe. Informacije koje se tada dobivaju su neprocjenjive za klijenta i omogućavaju jedan posve novi pogled i razumijevanje sebe i svog života. To je trenutak kada su moguća iscjeljenja na fizičkom, emocionalnom ili duhovnom nivou, neodrživi i neskladni partnerski odnosi, potreba za duhovnim napretkom i dr.

 

Četvrti dio se odnosi na kratki rezime seanse, terapeut provodi neko vrijeme s klijentom kako bi ga orijentirao natrag i odgovorio na sva pitanja koja bi mogli imati nakon hipnoze. Obično većina klijenata vrlo brzo zaboravi što se dogodilo tijekom seanse. Budući da se hipnotički dio seanse snima, klijent završava seansu sa snimkom koju treba redovito poslušati kako bi osvijestili rezultate hipnoze.

 

Nakon tretmana može se očekivati osjećaj olakšanja, poboljšanja zdravlja, raspoloženja, jasnije misli, opuštenost, usklađeniji odnosi s okolinom i dr.

Dijana (Rijeka) +385919205929       Mary Ann (Zagreb) +385992182673       Silvia (Split) +385977712932

Kvantne tehnike: Text

BQH

Beyond Quantum Healing® (BQH) je tehnika hipnoze koja nadilazi uočena ograničenja tradicionalne i/ili kliničke hipnoze. Može se točnije definirati kao modalitet regresije koji se temelji na srcu i energiji - onaj koji prepoznaje vas kao "pojedinca", kao više od vaših problema ili fizičkog tijela u kojem živite. BQH vas priznaje kao multidimenzionalno biće i da istinsko iscjeljenje često nije linearan proces. Vaši fizički, mentalni, emocionalni i duhovni aspekti sebe međusobno su povezani i kada jedan od njih nije usklađen, to neizbježno utječe na druge dijelove vašeg tijela i kvalitetu vašeg života.

 

Fokus izvan kvantnog iscjeljivanja je u tome da dođete do temeljnog uzroka vaših sadašnjih  problema istraživanjem događaja iz vaše prošlosti. Razlikuje se od tradicionalne hipnoze ili terapije razgovorom po tome što može – i često to čini – dovesti do događaja kojima svjesno ne možete pristupiti. Tijekom vaše sesije bit ćete vođeni da budete najrelevantnije vrijeme i mjesto u vezi s vašim trenutnim izazovima, što će vam omogućiti da konačno donesete odlučnost i odvojite se od negativnih iskustava koja vas sputavaju.

 

BQH je u velikoj mjeri modalitet koji je fokusiran na koncept iscjeljivanja kroz istraživanje svijesti i osvještavanje sebe kao više od svog fizičkog tijela...

 

Jedna od najvećih privlačnosti sesije kvantnog iscjeljivanja je sposobnost svjesne komunikacije sa svojim Višim Ja. Savjetujemo vam da na dan sesije sa sobom ponesete pitanja koja se odnose na sve trenutne izazove o kojima biste željeli dobiti smjernice, jer će ova sesija s pitanjima i odgovorima činiti veliki dio iskustva. Prava ljepota kako ovo funkcionira je da sve ove informacije dolaze iz vas! Vaš voditelj ne pruža nikakav uvid, već vas jednostavno vodi do mjesta s kojeg možete pristupiti vlastitom unutarnjem i višem znanju. Izvan kvantnog iscjeljivanja iznad svega je putovanje i proces koji nastoji izliječiti i osnažiti, povezujući vas s beskonačnim dijelom vas samih koji vas vodi na vašem većem putovanju duše – život za životom.


Beyond Quantum Healing prihvaća ideju pružanja online sesija onima kojima je ili ugodnije u vlastitom domu ili pak ne mogu otputovati da vide svog preferiranog praktičara. I dok su sesije uživo fantastične i imaju svoje prednosti, online sesije mogu biti jednako moćne, a ponekad čak i više, zbog opuštajućeg učinka koje poznato okruženje ima na osobu koja prima BQH.


Format za online sesije potpuno je isti kao oni koji se vode osobno i ne izostavlja nijedan od potrebnih koraka kako biste uživali u uspješnom ishodu. I unatoč tome što možda mislite o obavljanju ovog posla na velikim udaljenostima, sasvim je moguće pozvati svoje Više Ja, Duhovne vodiče i Tim. Fizička udaljenost je problem fizičkog svijeta - ne odnosi se na nevidljivi svijet, niti umanjuje učinkovitost modaliteta kao što je BQH kada se nudi na daljinu.


Online sesije su jednako moćne kao i one u osobne svrhe, a to je format koji počinjem više preferirati zbog fleksibilnosti koji nudi objema stranama.

Silvia (online) +385977712932

Kvantne tehnike: Text

THETA

ThetaHealing® je tehnika energetskog iscjeljivanja koji je 1995. godine utemeljila Vianna Stibal  (https://www.thetahealing.com) i u međuvremenu tehnika se proširila po svim kontinentima i danas veliki  broj ljudi koristi ovu tehniku za svoj osobni razvoj kao i za tjelesno, emocionalno i duhovno iscjeljenje, ali i za manifestiranje željenih događaja u životu. 

 

Theta tretmani se mogu provoditi uživo, ali isto tako i putem telefona ili online zoom-om, a traju do sat vremena.

 

U theta stanju uma moguće je raditi promjene daleko brže i lakše nego što je to uobičajeno. To je duboko opuštajuće stanje uma koje su koristili brojni duhovni učitelji kroz povijest i postizali čudotvorna iscjeljena i uvide izvan fizičke realnosti. U ovoj tehnici koriste se theta moždani valovi koji se kreću između 4 i 7 Hz i koje prirodno doživljavamo prilikom buđenja i netom prije nego zaspimo te u dubokoj meditaciji.

 

Naši životi i naše ponašanje odnosno ono što doživljavamo u životu, posljedica su uvjerenja, stavova i emocija koje nosimo u sebi i koji nas određuju, a većina ih je nastala u ranom djetinjstvu ili smo ih donijeli u ovaj život i često ih nismo niti svjesni. Neka od tih podsvjesnih uvjerenja su podražavajuća i omogućuju nam napredak i željeni uspjeh, ali postoje i ona uvjerenja  koja su uzrok ograničenjima s kojima se susrećemo u životu vjerujući da se radi o preprekama koji su posljedica vanjskih okolnosti i koje smo nemoćni mijenjati. Naprotiv, sve ono s čim se susrećemo dolazi iz nas i imamo svu potrebnu moć promijeniti ono što nas ograničava.

 

Tehnika Theta iscjeljivanja je moćan alat kojim možemo to ostvariti, a za biti uspješan u tome potrebna je istinska želja za promjenom i vjera u energiju koja je sve stvorila odnosno temelj je sveukupne fizičke manifestacije. Ta se energija različito naziva: Bog, Buda, Šiva, Jahve, Stvoritelj i dr., ali naziv nije bitan već je bitna vjera u postojanje nečeg puno većeg od nas koje nas sve povezuje i podržava život u nama. Ova tehnika nije povezana niti s jednom religijom, ali istovremeno podržava sva ona znanja koja su zajednička svim duhovnim učenjima, a to je poštovanje života i stvaranje, odnosno povratak u zdravlje, mir, sreću i blagostanje.

 

U ovoj tehnici iscjeljuje se na način da se utvrđuju temeljni uzroci bolesti, depresivnih stanja i nezadovoljstva, različitih ovisnosti kao i ostalih stanja koje narušavaju kvalitetu života. Mijenjanjem ograničavajućih podsvjesnih vjerovanja i osjećaja eliminiraju se uzroci nelagoda i oslobađa se zablokirana energija kojom se postiže osjećaj olakšanja, zadovoljstva, napretka i iscjeljena.

 

Tretmani se provode u opuštajućem (theta) stanju, u kojem se povezujemo s energijom bezuvjetne ljubavi te se kroz individualni razgovor otkrivaju negativni odnosno ograničavajući ponavljajući obrasci u životu kao i ograničavajuća uvjerenja i emocije. Nakon što se utvrde temeljna ograničenja (vjerovanja) i zamjene s podražavajućim vjerovanjima i emocijama, naravno uvijek uz pristanak klijenta, dolazi do osjećaja olakšanja i oslobođenja.

 

Najčešći problemi koji se rješavaju ovom tehnikom su: neskladni obiteljski i poslovni odnosi, nezadovoljstvo i osjećaj ispraznosti u životu, fizičke bolesti, osjećaj iscrpljenosti, potištenosti, strahovi, ovisnosti, neodrživi i neskladni partnerski odnosi, potreba za duhovnim napretkom  i dr.

 

Nakon tretmana može se očekivati osjećaj olakšanja, poboljšanja zdravlja, raspoloženja, jasnije misli, opuštenost, usklađeniji odnosi s okolinom i dr.

Dijana (online) +385919205929

Kvantne tehnike: Text

Bioenergija i Matrix

Bioenergijom, odnosno bioenergoterapijom dovodimo energiju određene osobe (životinje) u stanje u kojemu ona može nesmetano teći, što će se samim tim odraziti i na stanje organizma. Svaki organizam ima u svojoj auri zapisano ono što mu treba za optimalan rad. Naša aura, naše energetsko polje naša je obrana ili imunološki sustav. Aura sadrži sve informacije o našem zdravlju ili bolesti.

 

Kada je naše energetsko polje balansirano i okružuje naše tijelo ravnomjerno, mi smo zdravi, smireni i živimo skladan i harmoničan život. Međutim kada je naša energija, naša aura neravnomjerno raspoređena, mi smo u disbalansu i u bolesti. Disbalansi energetskog polja potencijalna su žarišta raznih oboljenja. Pojava bolesti na fizičkoj razini čovjekova postojanja samo je pokazatelj da je na određenom mjestu već neko vrijeme bio prisutan manjak ili višak energije unutar energetskog polja. 

 

Energetsko liječenje i službena medicina savršeno se nadopunjuju, stoga slobodno primajte usporedno energetske terapije s terapijama službene medicine. Od energije do materije ima dosta prostora, što znači da osoba koja prima bioenergetski tretman slobodno može nastaviti uzimati sve lijekove koje joj je prepisao liječnik. Neka slobodno radi sve pretrage u bolnicama, što je i poželjno, jer će se na taj način na kontrolnim pregledima uvjeriti u poboljšanje svojega zdravstvenog stanja.

 

U energetskom iscjeljivanju nema teških i lakih bolesti i stanja. Energija će ići upravo ondje gdje je najpotrebnija i učinit će sve što je potrebno u svakom pojedinom organizmu. Svatko ima svoj vlastiti ritam promjene. Otvoren um, opuštenost i dopuštanje vlastitoga iscjeljenja najbolji su preduvjeti za pristup iscjeljenju. Optimalno trajanje tretmana je 3 uzastopna dana.

Transformacija vibracije organizma Matrix Energetics – Kreirajte vlastiti život prema svojim željama. Naše vibracijsko stanje privlači emocije i fizičke manifestacije stvari koje vibriraju na istoj frekvenciji kao i mi. Ako su naše vibracije niske, privlačiti ćemo jako puno problema, poteškoća i konflikata u svoj život. Međutim, što se događa kada povisimo svoje vibracije? Upravo suprotno. Tada počinjemo privlačiti stvari, ljude i događaje u život koji idu u prilog onome što želimo te se povezujemo s dubljim razinama sebe, sa svojim nazovimo ga pravim, bazičnim ja.

Sve je energija koja vibrira na određenoj frekvenciji. Tako su i naša tijela zapravo energija. Kad ne vibriramo na prirodnoj frekvenciji, javlja se poremećaj, bolest, blokada energije. Podešavanjem na pripadajuću frekvenciju stvara se vibracija i uvjeti za obnavljanje energije koja počinje opet teći kako treba i bolest se povlači ili se problem rješava.

 

Kod transformacije vibracije organizma, ja detektiram gdje ste bili sputani, limitirani ili blokirani. Tada promijenim Vašu vibraciju za taj određeni „problem“ koji želite promijeniti. Vi ćete se tada isključiti iz bolesti, nepovoljne situacije, osjećaja ili događaja i početi vibrirati sa, za Vas, povoljnijom vibracijom. Kada odaberemo i prilagodimo našu vibraciju u odnosu na određeni problem, tada će se promijeniti i naša iskustva u svakodnevnom životu.

 

Dokle god smo fokusirani da nađemo rješenje za određeni problem, mi i dalje ostajemo s njim vibrirati.  Zato je potrebno promijeniti vibraciju, nakon čega se bolesti, nepovoljne situacije, događaji ili osjećaji mijenjaju.

 

I sam Albert Einstein je rekao da se niti jedan problem ne može riješiti ako ne promijenimo okolnosti koje su do njega dovele.

 

Tretirati se možete od svih bolesti i vrsta boli, sjećanja na neku nesreću koja u Vama izaziva konstantni stres, zatim raznih osjećaja tuge i nemira, pa sve do loših međuljudskih odnosa (npr. odnosa na poslu ili lošega odnosa unutar obitelji).

 

Terapije promjene vibracija se podjednako uspješno rade  preko Skypea i fotografije (za grupnu terapiju).

Kvantne tehnike: Text
bottom of page