top of page

Podizanje vibracije i pozitivne energije

Vibracijsko usklađivanje znači da energija koju šaljete vibrira na istoj frekvenciji kao i energija koju želite iskusiti. Prema Zakonu vibracije, sve na ovom svijetu sastoji se od energije koja vibrira na određenoj frekvenciji.


Najučinkovitiji način da saznate u kojoj ste trenutno vibraciji je kroz svoje emocije. Sve dok ste u skladu sa svojim emocijama, možete procijeniti je li vaša energija visoke ili niske vibracije pomoću ljestvice emocionalnog usmjeravanja. Na primjer, kada vibrirate na frekvenciji radosti, privući ćete situacije, ljude, predmete i ishode koji odgovaraju vašoj radosti.


Ključ za usklađivanje sa svojom manifestacijom je svjesno fokusiranje na misli koje podržavaju vašu želju. Ako uvijek sumnjate ili brinete o svojoj manifestaciji, ispasti ćete iz ravnoteže sa svojom željom. Ne možete razmišljati o tome da nemate ono što želite i manifestirati ono što želite u isto vrijeme.


Većina vaših misli mora biti usklađena s manifestacijom vaše želje. To znači da nema negativnog samogovora, nema prigovaranja i nema brige za budućnost.


Što više vjerujete da možete manifestirati svoju želju, to ste više u skladu s njom.23 views0 comments

Comments


bottom of page